Huoneet
LUONTO lähellä

Spider Hang Outdoors -puumajoitteet

Majoitu luontoon
Varaa lomasi parhaaseen hintaan

Nuku yö puussa

Kylpylän rantakallioille, puiden väliin pingotetussa puumajoitteessa voi yöpyä 1-3 henkilöä, ja majoitukseen sisältyy Kylpylän sauna- ja allasosaston käyttö sekä aamiainen.

Omia retkeilyvarusteita ei tarvita – makuupussit, tyynyt ja alustat löytyvät valmiina majoitteesta. Kylpylältä voi myös napata mukaan valmiiksi paketoidut grillieväät ja viettää iltaa rannalla sijaitsevalla nuotiopaikalla.

Spider Hang Outdoors -majoituksen varsinainen sesonki päättyy 30.9., mutta jos haluat yöpyä puumajoitteissamme sesongin ulkopuolella, ota yhteyttä myyntipalveluun 02 44 55 100 niin järjestämme asian.

Kuvat | Spider Hang Outdoors -puumajoite

Kylpylälomalle taivasalle

Ruissalon Kylpylässä pääsee entistä lähemmäs luontoa, tai oikeastaan taivasta. Kylpylän rantakallioilla on 3 hengen Spider Hang Outdoors -majoitteita, jotka eivät olekaan mitään tavallisia telttoja. Kyseessä on puiden väliin kiinnitettävä puumajoite, joka leijuu ilmassa!

Vietä elämyksellinen yö Ruissalon rantakallioilla, puussa. Spider Hang Outdoors -majoitus on varattavissa kesäsesongin ajan.

Spider Hang Outdoors -camp omalla spa-osastolla

Retkeilyyn sisältyy Ruissalossa ripaus luksusta. Puumajoitteet ovat omassa rauhassaan kallioilla, mutta aivan kylpylän läheisyydessä. Saunaan ja uimaan on lyhyt matka ja metsässä nukutun yön jälkeen odottaa runsas hotelliaamiainen. Omia retkeilyvarusteita ei tarvita – makuupussit, tyynyt ja alustat kuuluvat majoitukseen. Kylpylältä voi myös napata mukaan valmiiksi paketoidut grillieväät.

Koko perheen luontoelämys ekologisesti

Ruissalossa ympäristövaikutusten huomioiminen on itsestäänselvyys. Saari on luonnonsuojelualuetta, ja telttailukin on saaressa erittäin rajattua. Siksikin tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Ruissalon upea saaristoluonto. Tentsile itsessään ei jätä luontoon tai puihin mitään jälkiä, ja normaalit retkeilysäännöt pätevät tässäkin leirissä – roskat viedään pois, eikä avotulta saa tehdä. Sääntöjen noudattaminen on kuitenkin tehty helpoksi, sillä majoitteiden läheisyydestä löytyy roskasäiliöt ja rannan grillikolo on vieraiden käytössä, joten makkaranpaistokin onnistuu turvallisesti.

Puumajoitteet sijaitsevat rantakallioilla, puiden suojassa. Meren läheisyyden näkee ja tuntee.

Spider Hang Outdoors -puumajoitteet varattavissa

  • Sesonki alkaa keväällä kun säät sallivat
  • Majoitukseen sisältyy aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä makuupussi, tyyny ja alusta

Varaa Spider Hang Outdoors -loma »

Puhelinvaraukset

02 44 55 100

Grillieväs

Valmiiksi pakattu grillieväs sisältää 2 grillimakkaraa, coleslaw-salaatin, täytetyn Reissumies-ruisleivän, vesipullon sekä suklaapatukan.

Hinta 15€/hlö, saatavissa Kylpylän kahvilasta

Iltaeväs

Valmiiksi pakattu iltapala sisältää sämpylän, tuoremehun, vesipullon sekä pullan tai viinerin.

Hinta 15€/hlö, saatavissa Kylpylän kahvilasta