Wellness

 
Jarkko Stenius Ruissalossa

Ruissalon Kylpylän supersuositut Wellness-viikonloput jatkuvat myös vuonna 2024. Mielenharjoittamisen sekä kehonhuollon kouluttaja Jarkko Steniuksen hyvinvointiretriitti saadaan nyt ensimmäistä kertaa Turkuun.

Jarkko Steniuksen hyvinvointiretriitti 15.-17.3.2024
2 vrk alkaen 149,-/hlö

Jarkko Stenius on kirjailija, entinen ammattilaisurheilija ja mielenharjoittamisen sekä kehonhuollon kouluttaja, jolla on vahva kamppailulajitausta yli 30 vuoden ajalta. Tällä hetkellä hän valmentaa yksityisopetuksella thainyrkkeilyä, kehonhuoltoa ja mielenharjoittamista sekä järjestää koulutuksia, seminaareja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla.

Steniuksen retriiteissä eristäydytään hetkeksi ulkomaailmasta, saadaan uusia oivalluksia omasta itsestä sekä tarvittaessa myös työkaluja muutokseen. Retriitillä opetetaan etenkin mielen rauhoittamista, itselle haitallisten ajatuskelojen pysäyttämistä, tarkastellaan omaa sisäistä puhetta itsestä sekä tehdään kehonhuoltoharjoituksia.

Steniuksen hyvinvointiretriitti on juuri Sinulle, jos haluat pysähtyä rauhoittavien harjoitusten äärelle ja oppia keinoja parempien hyvinvointirutiinien, kuten vaikka paremman itsemyötätunnon rakentamiseen.

Samalla pääset viikonlopun aikana nauttimaan Ruissalon Kylpylän lämpimistä altaista, hyvistä yöunista, runsaista aamiaisista ja Ruissalon ainutlaatuisesta luonnosta.

Hyvinvointiretriitin ohjelmassa on jätetty tilaa myös omalle ajalle. Ruissalon Kylpylässä voit treenata myös kylpylän omalla kuntosalilla, pääset halutessasi pulahtamaan mereen suoraan allasosastolta ja ympärilläsi ovat Ruissalon saaren upeat luontopolut.

Ohjelma ja varaustiedot alla.

Hyvinvointiretriitti 2 vrk alkaen 149,-/hlö

  • Hinta sisältää majoituksen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä neljä ohjattua harjoitusta Jarkko Steniuksen opastuksella.
  • Alkaen-hinta 2 hengen Classic-huoneessa, myös muut huonetyypit valittavissa.
  • 1 hengen Classic-huoneessa 2 vrk alkaen 228,-/hlö, myös muut huonetyypit valittavissa.
  • Varauskoodi ALLGOOD
  • Kuluton peruutus viikkoa ennen tuloa.

VARAA hyvinvointiretriitti »

Lisätietoja: info@ruissalospa.fi tai 02 4455100

Viikonlopun ohjelma

  • Pe 17–19 Rauhoittumisharjoitus ja myötätuntoisempien ajatuskelojen käynnistelyä
  • La 11–12 Piristävä kehonhuoltoharjoitus – Myötätunto + Samurai Mode
  • La 14–15.30 Rauhoittumisharjoitus – Myötätunto + Kiitollisuus + Samurai Mode
  • Su 10–11.30 Edellisten kertausta ja juurruttamista sekä luento omien hyvinvointirutiinien rakentamisesta

Max. ryhmäkoko 20 henkilöä.