Lomat

LUONTOON: Tentsile-puumajoitteet

Kylpylälomalle taivasalle

Nyt Ruissalon Kylpylässä pääsee entistä lähemmäs luontoa, tai oikeastaan taivasta. Kylpylän rantakallioille on ilmestynyt 2-3 hengen Tentsile-majoitteita, jotka eivät olekaan mitään tavallisia telttoja. Tentsile on puiden väliin kiinnitettävä puumajoite, joka leijuu ilmassa!

Vietä elämyksellinen yö Ruissalon rantakallioilla, puussa. Tentsile-majoitus on varattavissa kesäsesongin ajan.

 

Tentsile-puumajoite pingotetaan ilmaan, puiden väliin. Läpinäkyvä kangas suojaa tuulelta ja hyönteisiltä, mutta ei estä upeiden maisemien tai tähtitaivaan ihailua sisäpuolelta. Sateen sattuessa majoitteen päälle vedetään näppärä suoja. Majoitteen pohja joustaa, joten siihen on helppo lastenkin kiivetä. Ja makoilu on varsin mukavaa!

Ensimmäinen Tentsile-camp omalla spa-osastolla

Tentsile Experience Camp (TEC) -verkoston kehittäjäkumppani Tony Tavi, kertoo että Tentsilestä on kuudessa vuodessa kasvanut todellinen ilmiö. Suomessa leirejä on kymmenen, joista Ruissalo on ensimmäinen Turussa. ”Sijainti on Suomessa ainutlaatuinen”, Tavi kehuu, ”suora näkymä Airistolle on aivan huikea.” Tentsile on saavuttanut suosiota nopeasti myös maailmalla – leirejä löytyy jo mm. Costa Ricasta, Kanadasta, Norjasta ja Ruotsista. ”Mutta Ruissalon leiri on kyllä ensimmäinen omalla spa-osastolla”, Tavi nauraa.

Retkeilyyn sisältyykin Ruissalossa ripaus luksusta. Tentsile-leiri on omassa rauhassaan kallioilla, mutta majoitteet sijaitsevat aivan kylpylän läheisyydessä. Saunaan ja uimaan on lyhyt matka ja metsässä nukutun yön jälkeen odottaa runsas hotelliaamiainen. Omia retkeilyvarusteita ei tarvita – makuupussit, tyynyt ja alustat kuuluvat majoitukseen. Kylpylältä voi myös napata mukaan valmiiksi paketoidut grillieväät.

Yö puussa on enemmän kuin telttailua – se on todellinen elämys. Katon läpi näkyy taivas ja luonnon voi kokea kaikilla aisteilla.

Koko perheen luontoelämys ekologisesti

Ruissalossa ympäristövaikutusten huomioiminen on itsestäänselvyys. Saari on luonnonsuojelualuetta, ja telttailukin on saaressa erittäin rajattua. Siksikin tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Ruissalon upea saaristoluonto. Tentsile itsessään ei jätä luontoon tai puihin mitään jälkiä, ja normaalit retkeilysäännöt pätevät tässäkin leirissä – roskat viedään pois, eikä avotulta saa tehdä. Sääntöjen noudattaminen on kuitenkin tehty helpoksi, sillä majoitteiden läheisyydestä löytyy roskasäiliöt ja rannan grillikolo on vieraiden käytössä, joten makkaranpaistokin onnistuu turvallisesti.

Puumajoitteet sijaitsevat rantakallioilla, puiden suojassa. Meren läheisyyden näkee ja tuntee.

Tentsile-puumajoitteet varattavissa

  • Tentsile-sesonki alkaa keväällä kun säät sallivat
  • Majoitukseen sisältyy aamiainen, kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä makuupussi, tyyny ja alusta

Varaa Tentsile-loma »

Puhelinvaraukset

02 44 55 100

Grillieväs

Valmiiksi pakattu grillieväs sisältää 2 grillimakkaraa, coleslaw-salaatin, täytetyn Reissumies-ruisleivän, vesipullon sekä suklaapatukan.

Hinta 15€/hlö, saatavissa Kylpylän kahvilasta

Iltaeväs

Valmiiksi pakattu iltapala sisältää sämpylän, tuoremehun, vesipullon sekä pullan tai viinerin.

Hinta 15€/hlö, saatavissa Kylpylän kahvilasta