Sunborn Club
Sunborn Club
CLUB edut

Sunborn Club -jäsentarjoukset

Kanta-asiakasklubi tarjoaa huomattavat edut

Spa Club on nyt Sunborn Club

Hyviä uutisia kylpytakkikansalle – Spa Club uudistui ja on nyt entistäkin monipuolisempi!

Spa Club laajentui 2021 koskemaan kaikkia yksiköitämme ja klubin uudeksi nimeksi tuli Sunborn Club. Samalla siirryimme digiaikaan ja laitoimme klubiedut uuteen uskoon. Katso edut alla!

Vanhoille klubilaisille uudistus tarkoittaa sitä, että jäsenyydellä saa entistä enemmän ja monipuolisempia etuja – muutos ei vaadi Sinulta toimenpiteitä, jos Sunborn-sovellus on jo käytössäsi.

Liity Sunborn Clubin jäseneksi »

AINA ETU

Klubilaisena saat aina vähintään -10% alennuksen hotelliöistä ja hoidoista, -20% alennuksen kylpylävierailuista sekä ilmaisen pysäköinnin. Sunborn-sovellus kulkee kätevästi mukana puhelimessasi – edut saat sitä näyttämällä. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

HETI ETU

Heti Edut yllättävät aina iloisesti. Edut ovat voimassa tietyn ajan ja käytettävissä kerran. Jäsenenä voit saada esim. 2 pääruokaa yhden hinnalla, alennusta hoidoista tai konserttilipuista. Ajankohtaiset edut löydät sovelluksesta. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Heti edut Ruissalon Kylpylässä 1.1.-30.4.2022:

  • LOMATARJOUS: majoitus Classic-huoneessa alk. 89,-/2hh
    Tarjous voimassa 29.4.2022 asti, huoneita rajoitettu määrä
    Varaukset online-varauskoodilla PROTALVIETU
  • Ravintola Loistossa 2 pizzaa yhden hinnalla
  • Kompassissa kahvi ja leivos 6,-
  • Klassinen hieronta 75 min -15%
  • Phytomer Pioneer Treatment 75 min -15%

Katso myös Naantalin Kylpylän edut

SUPER ETU

Super Etu on nimensä mukainen – tämän erinomaisen edun tarjoamme vain Sunborn Clubin jäsenille noin kerran vuodessa. Super Edun löydät vain sovelluksesta sekä klubilaisten uutiskirjeestä.