Spa & Wellness

Liikuntakalenteri

Hyvää oloa Kylpylästä

Virtuaaliohjatut Hydrohex-allasjumpat

5 min ennen tunnin alkua tulee tauluun ilmoitus alkamisesta. Virtuaaliohjaaja ja musiikki ovat käynnissä koko jumpan ajan. MAKSUTON.

Maanantai 17.00-17.45 Cardio 5 | vauhdikas, sykettä nostava treeni
Tiistai 17.00-17.45 Power 5 | lihaskuntoa ja voimaa
Keskiviikko 17.00-18.00 Move 5 | kaikille sopiva, tehokas treeni
18.30-19.15 Cardio 3 | vauhdikas, sykettä nostava treeni
Torstai 17.00–17.45 Power 4 | lihaskuntoa ja voimaa
Perjantai 17.00-17.45 Cardio 4 | vauhdikas, sykettä nostava treeni

CARDIO
Valmistaudu kestävyyttä parantavaan sykehaasteeseen! Hydrohex CARDIO takaa monipuolisen ja vauhdikkaan treenikokemuksen, johon haluat palata onnistumaan aina vain uudelleen! CARDIO sisältää kestävyyttä parantavia atleettisia sykeosuuksia, ja kiinteytysosiot toimivat nimensä mukaisesta polttaen rasvaa ja kehittäen lihaskuntoa. Kehosi tulee muistamaan tämän treenin!

POWER
Yksinkertaisuus on kaunista! Hydrohex POWERin menevä musiikki, tehokkaat kokovartalon liikkeet ja armottoman hitaasti kuluva treenikello takaavat koko vartaloa haastavan elämyksen. Circuit-osiossa selkeän tehokkaat työosuudet ja tauot rytmittävät treeniä kannustaen löytämään lihaspoltteen. Lisäksi intensiivisillä haasteosuuksilla nostetaan syke korkeuksiin. Oletko valmis?

MOVE
Hydrohex MOVE on kaikille – olit sitten liikunnan aloittelija tai kokenut vesiliikkuja. MOVEn yksinkertaiset ja tehokkaat liikkeet keskittyvät core-osuuksissa keskivartalon voimaan ja ryhtiin, kun taas liikkuvuus kehittyy veden kannattelevuuden ja dynaamisten liikkeiden ansioista. Olosi on energinen ja ryhdikäs altaasta noustessasi – MOVE on loistava tapa aloittaa päiväsi!