UUTTA

Arkistot

Huoneet

Nordic Deluxe

Ruissalon Kylpylään on valmistunut 26 täysin uudistettua Nordic Deluxe -huonetta. Nordic Deluxe -huoneessa nautit hyvistä unista ja pohjoismaisen designin harmoniasta – sekä halutessasi myös upeasta merinäköalasta maailman kauneimmaksi tituleerattuun saaristoon!

Lue lisää

Huoneet

Classic

Kahden hengen Classic-huone on kooltaan noin 20 m². Huoneessa on parkettilattia, TV, WiFi, radio, puhelin, suihku tai kylpyamme ja kylpytakit. Myös lisämaksulliset kylpytossut ovat saatavilla. Huoneen voi valita merinäköalalla tai pihanäkymällä. Kaikki huoneemme ovat savuttomia....

Lue lisää

Huoneet

Superior

Kahden hengen Superior-huone on kooltaan noin 28 m². Huoneessa on parkettilattia, ilmastointi, TV, WiFi, puhelin, minibaari, vedenkeitin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain. Huoneissa sängyt ovat vierekkäin, ja lähes kaikissa huoneissa on parveke. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Lue lisää

Huoneet

Airisto Suite

Tilava Airisto Suite sijaitsee kylpylän ylimmässä kerroksessa. Sviitistä avautuu huikea merinäköala suoraan kauniille Airistolle, jota pääsee ihailemaan omalta parvekkeelta. Sviitin kylpyhuoneessa on sauna sekä kahden istuttava poreamme, josta myös avautuu näkymä merelle. Huoneessa on...

Lue lisää

Huoneet

Spider Hang Outdoors -puumajoitteet

Koe Ruissalon luonto ihan uudella tavalla! Kokeile Spider Hang Outdoors -majoitteita, jotka eivät olekaan mitään tavallisia telttoja vaan puiden väliin kiinnitettyjä leijuvia puumajoitteita.

Lue lisää