Huoneet
UUTTA

Nordic Deluxe

Harmoniaa ja ajatonta skandityyliä maailman kauneimman saariston syleilyssä
Varaa lomasi parhaaseen hintaan

Ruissalon Kylpylään on valmistunut 26 täysin uudistettua Nordic Deluxe -huonetta. Uudet huoneet on otettu käyttöön toukokuussa 2023.

Nordic Deluxe -huoneessa nautit hyvistä unista ja pohjoismaisen designin harmoniasta – sekä halutessasi myös upeasta merinäköalasta maailman kauneimmaksi tituleerattuun saaristoon!

Kaikissa Nordic Deluxe huoneissa on ajaton ja elegantti skandinaavinen sisustus, jossa on panostettu laadukkaisiin kalusteisiin ja pintamateriaaleihin. Huoneiden sävymaailma ammentaa inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Kylpyhuoneen hemmotteleva sadesuihku sekä Sunbornin omat laadukkaat kylpytuotteet varmistavat elämyksellisen yöpymisen. Sikeät yöunet takaa muhkea king size -parivuode.

Kahden hengen Nordic Deluxe -huone on kooltaan noin 20 m². Osassa huoneita on erilliset motorisoidut sängyt. Vaativaankin makuun sopivassa kahden hengen huoneessa on pehmeät kylpytakit ja -tossut kahdelle aikuiselle, TV, wifi, puhelin, vedenkeitin, sadesuihku sekä hiustenkuivain. Huoneissa on myös minibar.

Täysin uudet Nordic Deluxe -huoneet sijaitsevat Kylpylän toisessa kerroksessa. Huoneen voi valita merinäköalalla tai pihanäkymällä. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Kuvat | Nordic Deluxe